Puur á lien


De vraag was simpel: "Mark, kun jij een logo en visitekaartjes maken voor mijn nieuwe zaak." Die nieuwe zaak is een schoonheidssalon in Leut gespecialiseerd in huidverbetering en anti-agingtechnieken. Eigenares Lien maakt gebruik van de innovatieve, gezonde en natuurlijke producten van Vyon. De nadruk moest dan ook gelegd worden op het natuurlijke combinatie met frisse en lichte kleuren. Een schoonheidsspecialiste staat voor schoonheid en ontspanning. Het is daarom belangrijk om een logo te hebben die daar bij aansluit. 

 

Als beginnend schoonheidsspecialist is het belangrijk om naamsbekendheid op te bouwen. Een logo helpt hier onder andere aan mee. Dit is namelijk het gezicht van jouw bedrijf naar de buitenwereld toe. Bovendien helpt een logo de klant om je bedrijf gemakkelijker te onthouden. Naast de naam van het bedrijf, hebben ze er namelijk een plaatje het logo dat ze onthouden.

De uitstraling van je logo zorgt ervoor of mensen wel of niet voor jouw bedrijf kiezen. Het is daarom belangrijk om een logo te ontwikkelen die veel mensen aanspreekt. Door een origineel logo te ontwikkelen, onderscheidt je je zich van de rest.